ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

                  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Ακούστε αγαπητοί συμπολίτες σε τι καθεστώς δουλείας βρισκόμαστε…  Όσοι προλάβετε να διαβάσετε τα παρακάτω θα καταλάβετε…

Την 25-2-2016 πήγαμε στο υποκατάστημα της ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά να εξοφλήσουμε ένα καταναλωτικό δάνειο 8.000  Ευρώ, που είχε συναφθεί για αγορά αυτοκινήτου τον Νοέμβριο του 2015. Το Ιανουάριο του 2016 μετά  από μια πώληση ακινήτου  κατάθεσα  στην ίδια τράπεζα όλα τα χρήματα.
Όταν πήγα στον Διευθυντή της Τράπεζας να αποπληρώσω το δάνειο μου απάντησε ως εξής:  Δεν μπορώ να σας το εξοφλήσω, εκτός εάν έχετε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό ή να μου φέρετε μετρητά. Είμαστε σε κάπιταλ  κοντρόλ και από τον Αύγουστο του 2015 με Π.Δ. απαγορεύονται τέτοιου είδους συναλλαγές.
Του απαντώ ότι με μια απλή ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων που έχετε στην Τράπεζά σας λύνεται το πρόβλημά μου και μου λέτε να σας φέρω χρήματα από το εξωτερικό..? ή μετρητά…? Ούτε τα λεφτά μου έβγαλα έξω από την χώρα μου, ούτε ζητιάνος θέλω να γίνω στους συμπολίτες μου για συγκεντρώσω 8.000 Ευρώ, την στιγμή, που, όταν θα σας τα φέρω μπορείτε να με ελέγξετε που τα βρήκα, ενώ εσείς έχετε τα χρήματά μου στην Τράπεζά σας. Δηλαδή θέλετε να γίνω λαμόγιο … να βγάλω παράνομα τα λεφτά στο εξωτερικό να ανοίξω εκεί λογαριασμό και από εκεί μπορείτε να τα πάρετε…? Ενώ από αυτά που σας έχω εμπιστευθεί, μου τα δεσμεύετε παράνομα δήθεν με το κάπιταλ κοντρόλ… και δεν μπορώ να εξοφλήσω το δάνειό μου…? Ωραίοι εγκέφαλοι θεσμοθέτησαν αυτές τις διατάξεις δικαίου…
Όση σοφία τους περίσσευε την βάλανε μέσα σ’αυτό το Π.Δ.
Εγώ δεν υπέγραψα κανένα κάπιταλ κοντρόλ και απαιτώ τώρα σαν καταθέτης να μου επιστρέψετε πίσω όσα χρήματα έχετε στον λογαριασμό μου…
Το τι έγινε παρακάτω το έχουν καταγράψει οι κάμερες της Τράπεζας…
Ένα δε που μας έβγαλε από την μέχρι τότε ήρεμη υποτίθεται συζήτηση, ήταν όταν απευθύνθηκε μιλώντας  στον ενικό λες και ήμασταν υπάλληλοί του. Και όταν του είπα ότι εγώ σε πληρώνω και όχι εσύ για να συμπεριφέρεσαι έτσι…. Απάντησε ….ακούσατε …ακούσατε… από τότε που έγινε η ανακεφαλαίωση εμείς  είμαστε ιδιωτικές τράπεζες… και μπορώ να σας μιλάω όπως θέλω…
Συμπέρασμα.
Αγαπητοί μου συμπολίτες. Την στιγμή εκείνη κατάλαβα ότι πραγματικά αφεντικά είναι οι τραπεζίτες, ότι το κουαρτέτο αποφασίζει, νομοθετεί και επιβάλλει ότι θέλει….  και ότι εγώ σαν έλληνας πολίτης δεν έχω καμία πλέον ελεύθερη δικαιοδοσία συναλλαγής …. Έστω και για να αποπληρώσω τα δάνειά μου ή να σηκώσω τα χρήματα που κατέχω….
Και επειδή ως έλληνας πολίτης δεν υπέγραψα με καμία Τράπεζα τέτοιες διαδικασίες συναλλαγής, απαιτώ από την ελληνική δικαιοσύνη, να επέμβει αυτεπάγγελτα, τόσο για να διατάξει την άμεση ανάληψη των χρημάτων που έχω καταθέσει ως έλληνας πολίτης, όσο και να διερευνήσει εάν το Π.Δ. που απαγορεύει νόμιμες εσωτερικές συναλλαγές πολιτών με τις τράπεζες είναι νόμιμο και  συνταγματικό. Διαφορετικά θα κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες για όλα τα έννομα συμφέροντά μου.
Υστερόγραφο. Με οποιοδήποτε τρόπο σας καλώ να σηκώσετε όλοι τα χρήματα που έχετε, όσοι έχετε ακόμα στις τράπεζες, γιατί όπως φαίνεται μια μέρα θα μας τα πάρουν όλα και το κράτος μας θα παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.

Κατά τα άλλα έχουμε ακόμη την εθνική μας κυριαρχία… Ζήτω μας…
Παρακαλώ για όσο το δυνατόν περισσότερες κοινοποιήσεις, προκειμένου οι συμπολίτες μας να καταλάβουν που βρισκόμαστε...

4 σχόλια:

  1. Το θλιβερό ειναι ότι οι υποτιθεμενες καταθεσεις μας δεν εχουν πραγματικο αντικρισμα σε χρημα αλλά ειναι μόνο λογιστικές επινοησεις του τραπεζικου συστηματος.Αναζητηστε να μαθετε ότι ζητουν μετρητα για την αποπληρωμη των δανειων διοτι οι ελληνικες τραπεζες εχουν δωσει στηνΕκτ τα δικά μας δανεια ως εγγυηση για την εισπραξη των 90δις που απαιτουνταν.Ετσι η αποπληρωμη στην οποια δεν επιβαλλεται ποινη πια,δε συμφερει τους 'εταιρους'.Ειμαστε τοσο θύματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θλιβερό ειναι ότι οι υποτιθεμενες καταθεσεις μας δεν εχουν πραγματικο αντικρισμα σε χρημα αλλά ειναι μόνο λογιστικές επινοησεις του τραπεζικου συστηματος.Αναζητηστε να μαθετε ότι ζητουν μετρητα για την αποπληρωμη των δανειων διοτι οι ελληνικες τραπεζες εχουν δωσει στηνΕκτ τα δικά μας δανεια ως εγγυηση για την εισπραξη των 90δις που απαιτουνταν.Ετσι η αποπληρωμη στην οποια δεν επιβαλλεται ποινη πια,δε συμφερει τους 'εταιρους'.Ειμαστε τοσο θύματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή