ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ελπίζω να κατάλαβαν κάποιοι εισαγγελείς, ότι οι περισσότεροι πολιτικοί μαζί με κάποιους καλοπληρωμένους δήθεν οικονομολόγους και δημοσιογράφους τρομοκρατούν και πανικοβάλουν τους πολίτες από την επόμενη των εκλογών της 25-1-2015.
Καθημερινά προτρέπουν τους πολίτες να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις Τράπεζες. Μέσα σε 4 μήνες σηκώθηκαν κοντά στα 40 δις. Ευρώ. Άλλα στο εξωτερικό άλλα στα μπαούλα και στα στρώματα.
Ας αποφασίσουμε τελικά, μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά; Μπορούμε να ζήσουμε με δικό μας νόμισμα; Μπορούμε να σταθούμε σαν λαός στα πόδια μας; Αν όχι ας συνεχίσουμε να ζούμε ως δουλικά των δανειστών μας και του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος.
Αρκετά πλέον αυτός ο εμπαιγμός.
Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός, υπάρχει μόνο συνεχής δουλεία. Ας το καταλάβουμε επιτέλους.
Αυτή η χώρα που πατούμε δεν είναι τσιφλίκι κάποιων που αποφασίζουν ανεξέλεγκτα.
Υπάρχει ο λαός που πρέπει να ενημερωθεί σωστά και να αποφασίσει για τον τόπο του. Ο λαός πληρώνει τα λάθη και τις βλακείες των πολιτικών και βρίσκονται μερικοί τύποι σαν τον Άδωνη να λένε ακόμη και σήμερα στα παράθυρα της T.V.: «Τι λέτε μωρέ, μπορεί ο λαός να αποφασίσει; Έτσι έκαναν και οι Αθηναίοι όταν ανακάλεσαν τον Αλκιβιάδη από την εκστρατεία στην Σικελία και χάσαμε τον πόλεμο. Τι μπορεί να ξέρει ο λαός, είναι ανίδεος και φαύλος».
Σαν τον Άδωνη το δημοκράτη είναι και άλλοι πολιτικοί που στηρίζουν τα δίκαια αυτού του λαού.
Σκεφθείτε είναι ακόμα καιρός …
Θα πάρουμε την ευθύνη σαν λαός να αποφασίσουμε ή θα περιμένουμε τους Σωτήρες τύπου Α. Γεωργιάδη;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου